WordPress udvikler med 10 års erfaring | Sampedro ApS

WORDPRESS UDVIKLER AARHUS

Hos Sampedro er det essentielle at mine kunder føler sig trygge og i gode hånder. Projekterne bliver behandlet med største omhu uanset kundens størrelse. Står du med et projekt og ønsker et tilbud er du mere end velkommen til at kontakte mig på 29 90 25 43, ivan@sampedro.dk eller send en besked her.

Jeg har udviklet mange løsninger i WordPress gennem de sidste 10 år. Arbejdet har været alt fra den lille butik med 5 produkter, en skole med ecommerce med booking til en større forretning med 20.000 produkter. En professionel hjemmeside hænger ofte sammen med det budget kunde har at bruge til projektet. Jeg sammenligner det ofte med når man skal købe en bil. Hvis man ønsker en Ferrari så koster det også derefter, hvor i mod hvis man køber den mindre bil så er løsningen også indenfor det budget.

Når jeg står for et projekt vil der oftes være et indledende møde omkring ønsker og behov. Dernæst udarbejdes der afhængig af budget, mocksups og dernæst korrektur gange. Endeligt ses der på et detaljeret design og hvor styleguides også udarbejdes. Der kan designes udefra “mobile first” eller direkte fra desktop design. Efter designfasen sættes der gang i udviklingsfasen, hvor kunden bliver opdateret med status undervejs. Når hele løsningen er færdig sættes den live og der skabes oftes et efterfølgende samarbejde med videreudvikling, vedligeholdelse mm.

Skal jeg give et bud på dit projekt? Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med mig skal du bare give et kald på 29 90 25 43 eller send dit tilbud ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Jeg venter i spænding på at høre fra dig.

Jeg har arbejdet sammen med Ivan i flere år og på mange projekter, og han bliver ved med at overgå mine forventninger. Ikke bare dygtig til både design og implementering, også super godt selskab og til at regne med. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ivan, som får de allervarmeste anbefalinger herfra

Laura Vilsbæk
Selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem inden for strategisk og digital forretningsudvikling

Rolf Mogensen
Commercial Excellence Advisor at Commerzial

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ivan i forbindelse med udviklingen af Commerzial.com. Ivan har været dygtig til at eksekvere, tænke kreativt og samtidig holde et højt professionelt niveau i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Ivan

5 x Honorable Mention

1 x Website of the day
5 x Special Kudos