Webshop udvikler

Vi ser hellere et tæt samarbejde med kunder end blot en ny webshop der skal laves. Vi er der for dig så din forretning kan vækste i form af  udvikling af webshops, design, markedsføring, hosting og drift.

Udnyt din webshops potientiale til at opnår flere salg og bibehold kunderne længere end blot 1 salg.

Vi har udviklet mange webshops gennem de sidste 10 år. Arbejdet har været alt fra den lille butik med 5 produkter, en skole med ecommerce med booking til en større forretning med 20.000 produkter. En professionel webshop hænger ofte sammen med det budget kunde har at bruge til projektet. Vi sammenligner det ofte med når man skal købe en bil. Hvis man ønsker en Ferrari så koster det også derefter, hvor i mod hvis man køber den mindre bil så er løsningen også indenfor det budget.

En webshop skal passes og plejes løbende for at der både kommer trafik på siden men også at den trafik der er omdannes til salg. Hvis din webshop ikke performer nok kan det være kunderne hopper over til konkurrenterne i stedet. Hos Sampedro kan vi klare alle slags opgaver, både store som små. Vi baserer altid samarbejdet efter jeres behov og tilpasser de enkle ydelser herefter. Vi sætter en dyb for at leverer høj kvalitet i både de kreative processer samt driften af jeres løsninger.

32%

Gns. højere
konverteringsrate

50%

Gns. hurtigere
websites

18%

Gns. lavere
bounce-rate

12%

Gns. længere
besøg

Brugervenligt
Det er alfa omega at det er nemt for brugerne at benytte ens webshop ellers smutter de hen til konkurrenten. Når vi udvikler webshops er brugervenlighed i høj fokus.

Hastighedsoptimeret
Er webshoppen langsom betyder det at brugerne hurtigt forlader siden. Dette gør at konvertingsraten falder og dermed færre salg for jer. Optimering er altid noget vi kigger på.

Søgemaskineoptimering
Er det den rigtige trafik som kommer ind på webshoppen eller stiger bounce-rate på grund det er de forkerte brugere? Vi hjælper jer til at optimere jeres strategi og indhold til SEO.

Integrationer
Vi hjælper med at integrere andre systemer/platforme til webshoppen. Er der behov for CRM integration, betalingsgateway, booking eller noget helt 3, så er vi klar til at hjælpe.


Pakkeløsninger (Se klippekort)

WordPress webshop

Prisniveau: 20-50.000 kr

Indhold som denne pakke tilbyder

 • WordPress platform
 • WooCommerce shop
 • Modulbaseret indhold
 • Privatlivspolitik & cookie popup
 • Kontaktformular opsætning
 • Nyhedsbrev kan tilkobles

Avanceret webshop

Prisniveau: 40-90.000 kr

Indhold som denne pakke tilbyder

 • Alt fra ‘WordPress webshop’
 • Design af forside
 • Design af 3 undersider
 • Abonnement løsning
 • Integration til sociale medier
 • Søgefunktion ‘light’

Specialudviklet webshop

Prisniveau: +90.000 kr

Indhold som denne pakke tilbyder

 • Alt fra ‘Avanceret webshop’
 • Design Workshop
 • Ubegrænset design
 • Avanceret filtering
 • Søgefunktion ‘Avanceret’
 • Søgemaskineoptimering

Alle priser vises ekskl. moms

Vi guider dig sikkert igennem vores process når et nyt samarbejde indledes.

Når man starter et samarbejde med os er det opdelt i flere faser. Faserne bliver tilpasset til den enkle kunde, men overordnet skal de igennem nedenstående faser.

1. Indledende møde
2. Analysefase
3. Designfase
4. Udviklingsfase
5. Implementeringsfase

Vi tilbyder også disse løsninger

Hos Sampedro kan vi klare alle slags opgaver, både store som små. Vi baserer altid samarbejdet efter jeres behov og tilpasser de enkle ydelser herefter. Vi sætter en dyb for at leverer høj kvalitet i både de kreative processer samt driften af jeres løsninger.

Hjemmesider
Vi laver hjemmesider med fokus på brugervenligt design, konvertingsoptimering, anskaffelse af kunder samt implementering af integrationer som eksempelvis CRM systemer.

Hjemmesider

WordPress

Programmering

Webshops
Vi har særligt fokus på forretningsforståelse i forbindelse med design, udvikling og drift af jeres webshop. Som en tæt samarbejderpartner hjælper vi jer med at vækste jeres forretning.

Webshops

WooCommerce

Bambora betaling

Grafisk & Digital Design
Vi skaber den røde tråd i hele virksomheden, både offline samt digitalt. Vi hjælper dig med alt fra webdesign, tryksager til markedsføring. Vi kan også hjælpe jer strategisk som konsulent.

Digital design

Grafisk design

Markedsføring

Host & drift
Vi anbefaler altid at man tegner forskellige abonnementer hos os. Både i forhold til vedligeholdelse og drift af hjemmesider og webshops men også baseret på sikkerhed.

WordPress service

Webhoteller

SSL / Cookies / GPDR

Ivan Sampedro Staub

+45 29 90 25 43 eller ivan@sampedro.dk

Skal vi give et bud på dit projekt eller søger du en ny samarbejdspartner til hosting og drift?

Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med os skal du bare tage fat i Ivan eller send dit projekt ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os