Professionel WordPress hjemmeside

For os er det ikke blot en ny hjemmeside eller opgave som skal udføres, men i stedet et fremtidigt samarbejde, som vi vægter højt. Vi hjælper dig med at øge væksten i din forretning, her i form af udvikling af hjemmeside, design, markedsføring, hosting og drift.

Udnyt din hjemmesides potientiale til at opnå flere salg og konvertinger, så det ikke blot er et visitkort.

En hjemeside er ikke “bare” en hjemmeside, det er så meget mere! Hvis du ikke får nok konvertinger og trafik på din hjemmeside, handler det tit om hvordan man udnytter potientialet i ens hjemmeside. Hos Sampedro kan vi klare alle slags opgaver, både store som små. Vi baserer altid samarbejdet efter jeres behov og tilpasser de enkle ydelser herefter. Vi sætter en dyd i at levere høj kvalitet i både de kreative processer samt driften af jeres løsninger.

34%

Gns. højere
konverteringsrate

53%

Gns. hurtigere
websites

17%

Gns. lavere
bounce-rate

14%

Gns. længere
besøg

Brugervenligt
Det er alfa omega at hjemmesiden er brugervenlig, da kunden ellers smutter hen til konkurrenten. Når vi udvikler hjemmesider er brugervenlighed i høj fokus, for at øge konverteringer samt øge brugerens tidsforbrug.

Hastighedsoptimeret
Er hjemmesiden langsom? Så kan det betyde at brugerne hurtigt forlader hjemmesiden. Dette gør at konvertingsraten falder og dermed færre salg for jer. Optimering af hjemmesiden er altid noget vi kigger på.

Søgemaskineoptimering
Er det den rigtige trafik som kommer ind på hjemmesiden, eller stiger bounce raten på grund af de forkerte brugere? Vi hjælper jer med at optimere jeres strategi og indhold til SEO.

Integrationer
Vi hjælper med at integrere andre systemer/platforme til hjemmesiden. Om der er behov for CRM integration, booking system, økonomisystem eller noget helt fjerde, så er vi klar til at rådgive og implementere disse systemer.


Pakkeløsninger (Se klippekort)

WordPress hjemmeside

Prisniveau: 15-30.000 kr

Indhold som denne pakke tilbyder

 • WordPress platform
 • Modulbaseret indhold
 • Artikler / Blog
 • Privatlivspolitik & cookie popup
 • Kontaktformular opsætning
 • Nyhedsbrev kan tilkobles

Avanceret hjemmeside

Prisniveau: 60-90.000 kr

Indhold som denne pakke tilbyder

 • Alt fra ‘WordPress hjemmeside’
 • Design af forside
 • Design af 3 undersider
 • Integration af 3 parts system
 • Integration til sociale medier
 • Søgefunktion ‘light’

Specialudviklet hjemmeside

Prisniveau: +90.000 kr

Indhold som denne pakke tilbyder

 • Alt fra ‘Avanceret hjemmeside’
 • Design Workshop
 • Ubegrænset design
 • Integration af CRM
 • Søgefunktion ‘Avanceret’
 • Søgemaskineoptimering

Alle priser vises ekskl. moms

Vi guider dig sikkert igennem vores processer når et nyt samarbejde indledes.

Når man starter et samarbejde med os, er det opdelt i flere faser. Faserne bliver tilpasset til den enkle kunde, men overordnet skal de igennem nedenstående faser.

1. Indledende møde
2. Analysefase
3. Designfase
4. Udviklingsfase
5. Implementeringsfase

Vi tilbyder også disse løsninger

Hos Sampedro kan vi klare alle slags opgaver, både store som små. Samarbejdet med den enkelte kunde er baseret ud fra kundens behov og de enkelte ydelser tilpasses herefter. Vi vægter at levere en høj kvalitet – her både i de kreative processer samt driften af jeres løsninger.

Hjemmesider
Vi laver hjemmesider med fokus på brugervenligt design, konvertingsoptimering, anskaffelse af kunder samt implementering af integrationer som eksempelvis CRM systemer.

Hjemmesider

WordPress

Programmering

Webshops
Vi har særligt fokus på forretningsforståelse i forbindelse med design, udvikling og drift af jeres webshop. Som en tæt samarbejderpartner hjælper vi jer med at vækste jeres forretning.

Webshops

WooCommerce

Bambora betaling

Grafisk & Digital Design
Vi skaber den røde tråd i hele virksomheden, både offline samt digitalt. Vi hjælper dig med alt fra webdesign, tryksager til markedsføring. Vi kan også hjælpe jer strategisk som konsulent.

Digital design

Grafisk design

Markedsføring

Host & drift
Vi anbefaler altid at man tegner forskellige abonnementer hos os. Både i forhold til vedligeholdelse og drift af hjemmesider og webshops, men også baseret på sikkerhed.

WordPress service

Webhoteller

SSL / Cookies / GPDR

Ivan Sampedro Staub

+45 29 90 25 43 eller ivan@sampedro.dk

Skal vi give et bud på dit projekt eller søger du en ny samarbejdspartner til hosting og drift?

Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med os, skal du bare tage fat i Ivan eller send dit projekt ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os