WordPress plugins

Vi ved at man oftes med en WordPress hjemmeside benytter plugins. Vi kan både tilbyde at udvikle plugins men også at give besparelser på de plugins du i forvejen betaler for.

Sammen finder vi de rette besparelser til dine plugins.

Vi ønsker at nedbringe dine omkostninger ved at have en hjemmeside eller webshop. Derfor har vi allieret os med nogle af de store virksomheder der udvikler plugins til WordPress.  Derfor kan vi nu tilbyde jer forskellige besparelser til jeres plugins. Vi kan også udvikle plugins alt efter hvilket behov og ønske I måtte have.


WordPress plugins

WP Rocket

Spar 10% / år

WooCommerce Plugins

Spar 10% / år (Alle Extensions)

Jetpack

Spar 10% / år

Akismet

Spar 10% / år

Gravity Forms

Spar 10% / år

VaultPress

Spar 10% / år

Crowdsignal

Spar 10% / år

WPML

Website pris: $21 / år ($29 / år)
E-handel pris: $59 / år ($79 / år)

Priser er ekskl. moms.

Vi tilbyder også disse løsninger

Hos Sampedro kan vi klare alle slags opgaver, både store som små. Vi baserer altid samarbejdet efter jeres behov og tilpasser de enkle ydelser herefter. Vi sætter en dyb for at leverer høj kvalitet i både de kreative processer samt driften af jeres løsninger.

Hjemmesider
Vi laver hjemmesider med fokus på brugervenligt design, konvertingsoptimering, anskaffelse af kunder samt implementering af integrationer som eksempelvis CRM systemer.

Hjemmesider

WordPress

Programmering

Webshops
Vi har særligt fokus på forretningsforståelse i forbindelse med design, udvikling og drift af jeres webshop. Som en tæt samarbejderpartner hjælper vi jer med at vækste jeres forretning.

Webshops

WooCommerce

Bambora betaling

Grafisk & Digital Design
Vi skaber den røde tråd i hele virksomheden, både offline samt digitalt. Vi hjælper dig med alt fra webdesign, tryksager til markedsføring. Vi kan også hjælpe jer strategisk som konsulent.

Digital design

Grafisk design

Markedsføring

Host & drift
Vi anbefaler altid at man tegner forskellige abonnementer hos os. Både i forhold til vedligeholdelse og drift af hjemmesider og webshops men også baseret på sikkerhed.

WordPress service

Webhoteller

SSL / Cookies / GPDR

Ivan Sampedro Staub

+45 29 90 25 43 eller ivan@sampedro.dk

Skal vi give et bud på dit projekt eller søger du en ny samarbejdspartner til hosting og drift?

Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med os skal du bare tage fat i Ivan eller send dit projekt ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os