WooCommerce Webshop

Skal du have lavet en WooCommerce Webshop er vi eksperter på dette punkt. Vi er der for dig så din forretning kan vækste i form af  integrationer til webshops, design, markedsføring, hosting og drift.

Ønsker du en WooCommerce Webshop, så er vi klar til at hjælpe med dette med de sidste 10 år som erfaring med WooCommerce!

WooCommerce er det mest anvendte Webshop plugin til WordPress. Det er fleksibelt og brugervenligt at arbejde med og kan være med til at vækste din forretning i mange forskellige retninger, ved de mange muligheder som eksempelvis bookingsystemer, integrationer til CRM platforme, økonomisystemer, abonnement løsninger og meget mere.

Udnyt din webshops potientiale til at opnår flere salg og bibehold kunderne længere end blot 1 salg.

En webshop skal passes og plejes løbende for at der både kommer trafik på siden men også at den trafik der er omdannes til salg. Hvis din webshop ikke performer nok kan det være kunderne hopper over til konkurrenterne i stedet. Hos Sampedro kan vi klare alle slags opgaver, både store som små. Vi baserer altid samarbejdet efter jeres behov og tilpasser de enkle ydelser herefter. Vi sætter en dyb for at leverer høj kvalitet i både de kreative processer samt driften af jeres løsninger.

32%

Gns. højere
konverteringsrate

50%

Gns. hurtigere
websites

18%

Gns. lavere
bounce-rate

12%

Gns. længere
besøg

Brugervenligt
Det er alfa omega at det er nemt for brugerne at benytte ens webshop ellers smutter de hen til konkurrenten. Når vi udvikler webshops er brugervenlighed i høj fokus.

Hastighedsoptimeret
Er webshoppen langsom betyder det at brugerne hurtigt forlader siden. Dette gør at konvertingsraten falder og dermed færre salg for jer. Optimering er altid noget vi kigger på.

Søgemaskineoptimering
Er det den rigtige trafik som kommer ind på webshoppen eller stiger bounce-rate på grund det er de forkerte brugere? Vi hjælper jer til at optimere jeres strategi og indhold til SEO.

Integrationer
Vi hjælper med at integrere andre systemer/platforme til webshoppen. Er der behov for CRM integration, betalingsgateway, booking eller noget helt 3, så er vi klar til at hjælpe.


Pakkeløsninger (Se klippekort)

WordPress webshop

Prisniveau: 20-50.000 kr

Indhold som denne pakke tilbyder

 • WordPress platform
 • WooCommerce shop
 • Modulbaseret indhold
 • Privatlivspolitik & cookie popup
 • Kontaktformular opsætning
 • Nyhedsbrev kan tilkobles

Avanceret webshop

Prisniveau: 40-90.000 kr

Indhold som denne pakke tilbyder

 • Alt fra ‘WordPress webshop’
 • Design af forside
 • Design af 3 undersider
 • Abonnement løsning
 • Integration til sociale medier
 • Søgefunktion ‘light’

Specialudviklet webshop

Prisniveau: +90.000 kr

Indhold som denne pakke tilbyder

 • Alt fra ‘Avanceret webshop’
 • Design Workshop
 • Ubegrænset design
 • Avanceret filtering
 • Søgefunktion ‘Avanceret’
 • Søgemaskineoptimering

Alle priser vises ekskl. moms

Vi guider dig sikkert igennem vores process når et nyt samarbejde indledes.

Når man starter et samarbejde med os er det opdelt i flere faser. Faserne bliver tilpasset til den enkle kunde, men overordnet skal de igennem nedenstående faser.

1. Indledende møde
2. Analysefase
3. Designfase
4. Udviklingsfase
5. Implementeringsfase

Hvorfor WooCommerce som webshop?

Vi har i de sidste 10 år arbejdet med WooCommerce. Dette har vi gjort på baggrund af at WooCommerce var og er blevet et meget populært Webshop plugin til WordPress, som både kan håndtere små til større webshops. Vi udvikler WooCommerce Webshops for mange forskellige virksomheder og organisationer. Her kan nævnes hoteller, skoler, efterskoler, advokater, fagforeninger, arkitekter, boligsider og mange flere.

Står du og skal bruge en WooCommerce Webshop så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Sådan arbejder vi med WooCommerce webshops

Årsagen til mange virksomheder vælger at benytte WooCommerce til deres Webshop er baseret på at det er et modul som er i konstant udvikling. En anden klar fordel ved at benytte WooCommerce er det hav af udvidelser. Disse udvidelser kan være med til at styrke din Webshop i løbet af kort tid. Eksempelvis finder der økonomisystemer, betalingsgateways, abonnement løsninger og dette er kun nogle af de få men super effektive plugins. WooCommerce er også meget brugervenligt i backend. Hvis man vælger at et “købt theme” kan der i disse også være mulighed for “Page builders” som egentlig er målrettet mod at man kan bygge som lego klodser ens Webshop op fra bunden.

Selvfølgelig er der også ulemper ved WooCommerce. Blandet andet kan nævnes sikkerheden grundet plugins og manglende vedligeholdelse, hastighed, langsom backend men alt dette er noget vi rådgiver og hjælper med løbende via vores serviceaftaler og supportaftaler.

WooCommerce integrationer efter ønske

Der er mange forskellige slags behov og ønsker til hvad disse WooCommerce Webshops skal kunne. Heldigvis tager vi udgangspunkt i den enkle kunde og kigger konkret på den løsning kunden ønsker og ikke baseret på hvad et “købt theme” kan og sætter begrænsninger. Vi tilpasser og rådgiver så kunden får den bedste oplevelse og det bedste produkt muligt indenfor kundens budget.

Populære WooCommerce plugins

Som nævnt tidligere så er WooCommerce meget populært. Der er et hav af plugins til at supplere WooCommerce. Dette er klart en indikation for at WooCommerce er fremtidens Webshop løsning men også nutidens løsning. Nogle af de plugins vi benytter til WooCommerce er blandet andet WooCommerce Subscriptions og WooCommerce Memberships til abonnement løsninger, Gravity Forms til udvidelse af købsflow / produktflow, WPML til sprogversionering og mange flere.

WooCommerce udviklere

Vi er et WordPress bureau. Dette betyder også at vi er WooCommerce udviklere og WordPress udviklere. Vi kan altså med andre ord udvikle alt fra bunden direkte til WooCommerce. Om vi taler custom themes, plugins til integrationer af CRM, bookingsystemer, medlemssystemer til noget helt fjerde. Vi ser på kundens behov og udvikler den korrekte løsning.

Få en dedikeret WooCommerce programmør

Vi elsker WooCommerce, det gør vi meget klart for vores kunder. Vi føler vi kender det til fingerspidserne. Derfor vil kunderne få en dedikeret WooCommerce udvikler hvis man hyrer Sampedro til et WooCommerce projekt. Alt hvad vi laver er med stor kendskab og erfaring med WooCommerce. Vi går utrolig meget op i sikkerheden i alt det vi laver og ved at det kan være fatalt ikke at sikre sig at alt koden er skrevet korrekt og sikkert.

Disse udvalgte virksomheder har vi hjulpet med WooCommerce løsninger

For os er alle vores kunder vigtige, uanset virksomhedens størrelse. Vi ser på langvarige kunderelationer og gør vores bedste for at give en professionel og kvalitetsbevist service og rådgivning.

Vi tilbyder også disse løsninger

Hos Sampedro kan vi klare alle slags opgaver, både store som små. Vi baserer altid samarbejdet efter jeres behov og tilpasser de enkle ydelser herefter. Vi sætter en dyb for at leverer høj kvalitet i både de kreative processer samt driften af jeres løsninger.

Hjemmesider
Vi laver hjemmesider med fokus på brugervenligt design, konvertingsoptimering, anskaffelse af kunder samt implementering af integrationer som eksempelvis CRM systemer.

Hjemmesider

WordPress

Programmering

Webshops
Vi har særligt fokus på forretningsforståelse i forbindelse med design, udvikling og drift af jeres webshop. Som en tæt samarbejderpartner hjælper vi jer med at vækste jeres forretning.

Webshops

WooCommerce

Bambora betaling

Grafisk & Digital Design
Vi skaber den røde tråd i hele virksomheden, både offline samt digitalt. Vi hjælper dig med alt fra webdesign, tryksager til markedsføring. Vi kan også hjælpe jer strategisk som konsulent.

Digital design

Grafisk design

Markedsføring

Host & drift
Vi anbefaler altid at man tegner forskellige abonnementer hos os. Både i forhold til vedligeholdelse og drift af hjemmesider og webshops men også baseret på sikkerhed.

WordPress service

Webhoteller

SSL / Cookies / GPDR

Ivan Sampedro Staub

+45 29 90 25 43 eller ivan@sampedro.dk

Skal vi give et bud på dit projekt eller søger du en ny samarbejdspartner til hosting og drift?

Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med os skal du bare tage fat i Ivan eller send dit projekt ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os