WordPress supportaftale til din virksomhed | Sampedro ApS

WORDPRESS SUPPORTAFTALE

Hos Sampedro er det essentielle at mine kunder føler sig trygge og i gode hånder. Projekterne bliver behandlet med største omhu uanset kundens størrelse. Står du med et projekt og ønsker et tilbud er du mere end velkommen til at kontakte mig på 29 90 25 43, ivan@sampedro.dk eller send en besked her.

En professionel hjemmeside skal vedligeholdelse uanset størrelsen / indholdet. Hvis der ikke udføres vedligeholdelse er risikoen for at man får uventet besøg eller at hjemmesiden bryder ned grundet fejlkoder eller opdateringer store.

Jeg tilbyder at være en tæt samarbejdspartner til kunden hvor jeg sikre at deres hjemmeside blive holdt opdateret. Jeg arbejder oftes på den måde at jeg opdatere 1 gang om måneden. For at se mine produkter / ydelser til vedligeholdelse så kig her på mine wordpress supportaftaler.

Skal jeg give et bud på din vedligeholdelse? Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med mig skal du bare give et kald på 29 90 25 43 eller send dit tilbud ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Jeg venter i spænding på at høre fra dig.

Jeg har arbejdet sammen med Ivan i flere år og på mange projekter, og han bliver ved med at overgå mine forventninger. Ikke bare dygtig til både design og implementering, også super godt selskab og til at regne med. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ivan, som får de allervarmeste anbefalinger herfra

Laura Vilsbæk
Selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem inden for strategisk og digital forretningsudvikling

Rolf Mogensen
Commercial Excellence Advisor at Commerzial

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ivan i forbindelse med udviklingen af Commerzial.com. Ivan har været dygtig til at eksekvere, tænke kreativt og samtidig holde et højt professionelt niveau i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Ivan

5 x Honorable Mention

1 x Website of the day
5 x Special Kudos