Arkitektskolen Aarhus - Freelance grafisk/digital design & WordPress udvikling - Sampedro ApS

Design og udvikling af ny hjemmeside i WordPress

Opgaven

Arkitektskolen Aarhus er en selvstændig institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. De er meget beviste omkring hvad de står for, hvem de er og hvad deres ønske var for den nye hjemmeside hvilket blev en redesignet WordPress med event, booking og eCommerce oveni.

En kunstnerisk, en videnskabelig og en praksisbaseret tilgang

Løsning

Websitet er en kombination af events, booking og eCommerce. Til eCommerce delen er der benyttet WooCommerce hvor alt fra produktoprettelse, priser, ordrer mv. håndteres. Løsningen snakker sammen med PURE som er en forskningsdatabase som Aarhus Universitet benytter. Websitet er bygget i WordPress som CMS.

Designet med øje for en mobilvenlig løsning

I takt med at flere og flere benytter tablets og mobiltelefoner til at finde deres informationer online, er det blevet et must at hjemmesiderne følger trenden og dette er også tænkt ind i løsningen med Arkitektskolen Aarhus.

Andre cases

Skal vi give et bud på dit næste projekt?

Står du og skal i gang med et projekt eller ønsker du et samarbejde er du mere end velkommen til at kontakt os og høre hvordan vi kan hjælpe jer. Skriv til hello@sampedro.dk eller ring på +45 29 90 25 43.

Estimer projekt her