Få et gratis estimat på dit projekt - Sampedro ApS Digitalt bureau

FÅ ET GRATIS TILBUD

Hos Sampedro er det essentielle at vores kunder føler sig trygge og i gode hånder. Projekterne bliver behandlet med største omhu uanset kundens størrelse. Står du med et projekt og ønsker et tilbud er du mere end velkommen til at kontakte os på 29 90 25 43, ivan@sampedro.dk eller send os en besked her.

At lave et godt website kræver et god afsæt i ens identitet er på plads. Man skal kunne  kommunikere rigtigt ud både offline som online. Hvis målgruppen forstår ens budskab skal det nok lede til konverteringer eller salg.

Udover at ens identitet skal udvikles er det også centralt at der er en rød tråd på tværs af medier og platforme. Vi har mange års erfaring med at skabe websites som både arbejder på tværs af platforme imens de også kan konvertere.

Når vi står for et projekt vil der oftes være et indledende møde omkring ønsker og behov. Dernæst udarbejdes der afhængig af budget, mocksups og dernæst korrektur gange. Endeligt ses der på et detaljeret design og hvor styleguides også udarbejdes. Der kan designes udfra “mobile first” eller direkte fra desktop design. Efter designfasen sættes der gang i udviklingsfasen, hvor kunden bliver opdateret med status undervejs. Når hele løsningen er færdig sættes den live og der skabes oftes et efterfølgende samarbejde med videreudvikling, vedligeholdelse mm.

Skal vi give et bud på dit projekt? Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med os skal du bare give Ivan et kald på 29 90 25 43 eller send os dit tilbud ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Vi venter i spænding på at høre fra dig.

Jeg har arbejdet sammen med Ivan i flere år og på mange projekter, og han bliver ved med at overgå mine forventninger. Ikke bare dygtig til både design og implementering, også super godt selskab og til at regne med. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ivan, som får de allervarmeste anbefalinger herfra

Laura Vilsbæk
Selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem inden for strategisk og digital forretningsudvikling

Rolf Mogensen
Commercial Excellence Advisor at Commerzial

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ivan i forbindelse med udviklingen af Commerzial.com. Ivan har været dygtig til at eksekvere, tænke kreativt og samtidig holde et højt professionelt niveau i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Ivan

5 x Honorable Mention

1 x Website of the day
5 x Special Kudos