Digitalt bureau leverer webudvikling og design – Sampedro ApS

INDSIGT
OPLEVELSE
UDFØRELSE

Hos Sampedro udformer vi digitale løsninger, der har for øje at ramme teknologi, design og brugercenteret behov sammen i en dynamisk oplevelse for slutbrugeren.

Scroll

Arkitektskolen Aarhus fik udarbejdet ny hjemmeside i WordPress med WooCommerce webshop og event modul

Arkitektskolen Aarhus er en selvstændig institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. De er meget beviste omkring hvad de står for, hvem de er og hvad deres ønske var for den nye hjemmeside hvilket blev en redesignet WordPress med event, booking og eCommerce oveni.

Commerzial fik udarbejdet en custom WordPress

Commerzial holder til i København og arbejder med globale virksomheder med salg og træning. De var meget åbne omkring hvordan vi kunne udvikle hjemmesiden i samarbejde og hvordan deres identitet kunne inkorporeres. I samarbejde fik vi skabt en award winning løsning i WordPress.

GNP Energy fik designet og udviklet frontend hjemmesider til deres nordiske lande.

GNP Energy har flere nordiske lande hvor de tilbyder strømaftaler både til privat såvvel som erhverv. De ønskede at få alle deres nordiske lande til at udstråle samme digital feeling. I samarbejde blev der designet og udviklet frontend til GNP Energy, hvor en ekstern stod for deres CSM platform.

Jeg har arbejdet sammen med Ivan i flere år og på mange projekter, og han bliver ved med at overgå mine forventninger. Ikke bare dygtig til både design og implementering, også super godt selskab og til at regne med. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ivan, som får de allervarmeste anbefalinger herfra

Laura Vilsbæk
Selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem inden for strategisk og digital forretningsudvikling

Rolf Mogensen
Commercial Excellence Advisor at Commerzial

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ivan i forbindelse med udviklingen af Commerzial.com. Ivan har været dygtig til at eksekvere, tænke kreativt og samtidig holde et højt professionelt niveau i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Ivan