Digitalt bureau

Vi skræddersyer løsninger baseret på jeres behov.

Hos Sampedro kan vi klare alle slags digitale opgaver for både store som små virksomheder. Vi kigger på analyser, planer, design, cms og løbende optimering. Samarbejdet med den enkelte kunde er baseret ud fra kundens behov og de enkelte ydelser tilpasses herefter. Vi vægter at levere en høj kvalitet – her både i de kreative processer samt driften af jeres løsninger.

Hjemmesider
Vi laver hjemmesider med fokus på brugervenligt design, konvertingsoptimering, anskaffelse af kunder samt implementering af integrationer som eksempelvis CRM systemer.

Hjemmesider

WordPress

Programmering

Webshops
Vi har særligt fokus på forretningsforståelse i forbindelse med design, udvikling og drift af jeres webshop. Som en tæt samarbejderpartner hjælper vi jer med at vækste jeres forretning.

Webshops

WooCommerce

Bambora betaling

Grafisk & Digital Design
Vi skaber den røde tråd i hele virksomheden, både offline samt digitalt. Vi hjælper dig med alt fra webdesign, tryksager til markedsføring. Vi kan også hjælpe jer strategisk som konsulent.

Digital design

Grafisk design

Markedsføring

Host & drift
Vi anbefaler altid at man tegner forskellige abonnementer hos os. Både i forhold til vedligeholdelse og drift af hjemmesider og webshops, men også baseret på sikkerhed.

WordPress service

Webhoteller

SSL / Cookies / GPDR

Digitalt WordPress bureau

WordPress hjemmeside WordPress webshop

I over 10 år har vi arbejdet med WordPress og vi elsker det!

Som det mest anvendte CMS system i verden er WordPress både fleksibelt og brugervenligt at arbejde med. Det er et system som kan være med til at vækste din forretning i mange forskellige retninger, da der både vil være muligheder for eksempelvis webshops, booking systemer, integrationer til CRM platforme og meget mere.

5 x Honorable Mention

1 x WOTD / 5 x Special Kudos