Webdesign - Digitalt bureau - Værdiskabende resultater | Design & udvikling - Sampedro ApS

WEBSITE
DESIGN

Når der skal udarbejdes et webdesign, er der altid flere processer som skal sættes i gang. Det handler om, at skabe et brugervenligt konverterende design, som er med til, at fastholde kunderne på hjemmesiden.

Hos Sampedro tilbydes forskellige design muligheder.

Der tilbydes den unikke løsning, hvor der designes ud fra kundens ønsker, nutidens trend samt brugervenlighed. Designet tager udgangspunkt i, at det bliver udviklet fra bunden – således at designet skiller sig ud fra konkurrenterne. Når denne løsning vælges, bruges der tid på at research efter den visuelle identitet, trends samt udviklingskriterier.

Når der indgås et samarbejde med Sampedro, vil processen ligge ud med et indledende møde, hvor der forventningsafstemmes på projektet. Afhængig af projektets omfang, kan det være nødvendigt med design workshop, hvor kunden i samarbejde med Sampedro, finder ud af hvilke designkriterier der skal tages højde for, ud fra virksomhedens målgruppe beskrivelser.

Næste trin i processen vil være at der bliver udarbejdes wireframes, der resultere i et deltaljeret webdesign.

Den anden webdesign løsning er, hvor der tages udgangspunkt i et købt WordPress tema. Ud fra temaet udarbejdes der et webdesign. Denne løsning er billigere, grundet færre timer på udvikling af designet. Nye tiltag kan være svære at integrerer end hvis designet er udviklet fra bunden af.

Skal Sampedro give et bud på dit projekt? Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med os, kan du kontakte Ivan på tlf. 29902543, via mail ivan@sampedro.dk eller sende en forespørgsel. Det er helt uforpligtende!

Hosting
Når der er udarbejdet et website, skal det oftest vedligeholdes ift. Sikkerhed og drift, hertil skal der altid vælges en hosting.
Læs mere om hosting

SEO
Selvom der udvikles ny hjemmeside er det ikke ensbetydende med, at kunderne strømmer til. Det kræver søgemaskineoptimering for at skaffe trafik på websitet.
Læs mere søgemaskineoptimering

Annoncering
Ud over SEO er annoncering en stærk strategi at benytte. Det kunne f.eks. være Adwords- & Facebook annoncering.
Læs mere annoncering

Webshop
Hvis der vælges en WordPress løsning, kan der tilkobles webshop med Woocommerce. Alternativt findes der Magento eller Shopify.
Læs mere webshop

Jeg har arbejdet sammen med Ivan i flere år og på mange projekter, og han bliver ved med at overgå mine forventninger. Ikke bare dygtig til både design og implementering, også super godt selskab og til at regne med. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ivan, som får de allervarmeste anbefalinger herfra

Laura Vilsbæk
Selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem inden for strategisk og digital forretningsudvikling

Rolf Mogensen
Commercial Excellence Advisor at Commerzial

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ivan i forbindelse med udviklingen af Commerzial.com. Ivan har været dygtig til at eksekvere, tænke kreativt og samtidig holde et højt professionelt niveau i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Ivan

5 x Honorable Mention

1 x Website of the day
5 x Special Kudos