Har du brug for hjælp til din hjemmeside?

 • #Webbureau
 • #Digitalbureau
 • #Online markedsføring
 • #Konvertingsoptimering
 • #Søgemaskineoptimering
 • #Digital strategi
 • #Digital konsulent
 • #WordPress

Står du med et problem kan det koste dig både penge og tid, som du kunne have brugt på at gøre din forretning endnu bedre.

Vi kender alt til det da vores kunder ofte benytter os som en tæt samarbejdspartner til at hjælp til når de uforudsete problemer opstår.

Ville det ikke være fedt at kunne undgå alt det bøvl med hjemmesiden og lad os stå for alt det trælse med sikkerhed, service, drift til de små udviklingsfejl og design rettelserne der ikke slår igennem.

Vi hjælper vores kunder med et bredt udvalg af ydelser som gør at de kan stille skarpt på deres forretning og ligge det rigtig fokus på at vækste mens vi står for at pleje deres hjemmeside.

Se hvad vi tilbyder af ydelser herunder.

Hjælp til hjemmesider

WordPress Serviceaftale

Hjælp til opdatering af WordPress hjemmeside

Det kræver en del viden at drive en WordPress hjemmeside. Mange tror at det er klaret efter udvikleren har overleveret hjemmesiden og kunden har sat indholdet op. Her er det faktisk kun lige gået i gang. Fordi det som vi ofte ser er at kunder ikke husker betydningen for at “pleje” ens hjemmeside. WordPress består af WordPress Core og WordPress plugins. Det er super vigtigt at man ikke eksempelvis installere for mange plugins da de kan nedsætte hastigheden på ens hjemmeside både for brugerne og for ens selv på kontrolpanelet.

Ovenstående er blot nogle ting af de udfordringer der findes med at drive en WordPress hjemmeside. Vi har derfor udviklet nogle WordPress Serviceaftaler der skal hjælpe kunderne med at få både ro i maven samt at ligge fokus det rigtig sted.

Hvad indeholder disser WordPress serviceaftaler så blandet andet :

 • Sikkerhedsovervågning af hjemmeside
 • Vedligeholdelse af WordPress
 • Vedligeholdelse af Plugins
 • Daglig backup

WordPress Serviceaftale

WordPress hjemmeside

Hjælp til ny WordPress hjemmeside

Står du og egentlig gerne vil skifte din hjemmeside med en helt ny og flot løsning som passer bedre til dine behov og ønsker. Du vil gerne have en hjemmeside hvor dine kunder kan se at du både viser en professionel hjemmeside men også en hjemmeside hvor du kan få endnu flere kunder i butikken.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med en ny hjemmeside. Vi arbejder med WordPress og har gjort det i over 10 år nu. Vi har udviklet både små hjemmesider til store webløsninger i WordPress. Så gennem vores erfaring burde vi kunne lave et skræddersyet tilbud til dig og dine behov.

 • Sikkerhedsovervågning af hjemmeside
 • Vedligeholdelse af WordPress
 • Vedligeholdelse af Plugins
 • Daglig backup

WordPress hjemmeside

WooCommerce Webshop

Hjælp til ny WordPress Webshop

Er det en webshop du er i gang med at drømme om? Eller vil du blot skifte din gamle webshop med en helt ny og moderne shop. Det er vigtigt at ens webshop ikke har nedbrud og at betalingsgateway køre upåklageligt. Alt dette er noget vi arbejder med dagligt og kan derfor både rådgive og hjælpe dig.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med en ny webshop. Vi arbejder med WooCommerce som er et plugin til WordPress ligeså lang tid som vi har arbejdet med WordPress. Vi har udviklet både små webshops til store webshop løsninger i WooCommerce. Udefra din budget laver vi et skræddersyet tilbud til hvad din kommende webshop kunne indeholde.

 • Sikkerhedsovervågning af hjemmeside
 • Vedligeholdelse af WordPress
 • Vedligeholdelse af Plugins
 • Daglig backup

WORDPRESS Webshop

Er budget ikke så stort og vil du bare gerne i gang? Så tjek vores WordPress Webshop abonnement.

Ad Hoc hjælp

Hjælp til grafisk design, markedsføring eller WordPress

Har du bare tit nogle små opgaver du gerne vil have løst og ikke selv har tiden til det. Så hjælpe vi allerede i dag et hav af kunder med små opgaver som kan bestå alt af 15 min til 1 time. Det kan være alt fra design af et banner til markedsføring til små rettelser af indholdet på en side i WordPress.

Vi tilbyder 3 forskellige klippekort hvor kunderne så selv kan styre hvad de vil have lavet og selv har et overblik over det budget de har lagt i stedet for at få en uforudset udgift.

Klippekort

Elementor eller DIVI hjemmeside

Hjælp til elementor eller divi

Er du stødet ind i et problem med din hjemmeside med Elementor eller DIVI? Vi bruger selv disse to plugins til et hav af hjemmesider og har derfor en del erfaring med de udfordringer der også kan være med Page Builders.

Står du gerne og vil have hjælp med Elementor eller DIVI så kan du med et klippekort hurtigt komme i gang med at få løst dine udfordringer.

Klippekort

Hos Sampedro ApS får du et professionelt og servicemindet digital bureau der står klar til at hjælpe dig.

Nu hvor du er i gang vil vi anbefale dig at tage et kig på vores afsnit omkring drift af din hjemmeside.

WordPress hosting

Ivan Sampedro Staub

+45 29 90 25 43 eller ivan@sampedro.dk

Vi håber at du blev inspireret i denne artikel og givet dit lysten til at prøve disse ideer af

Vi tror bestemt at hvis du implementere blot nogle af disse tips vil du kunne opnå en højere konvertingsrate. Vi er også klar til at hjælpe eller rådgive dig hvis du har behov for flere informationer eller ønsker at vi skal implementere nogle af disse forslag af på din hjemmeside.

Kontakt os