Ad Hoc opgaver i grafisk / digital design, programmering samt konsulent

AD HOC OPGAVER

Hos Sampedro er det essentielle at mine kunder føler sig trygge og i gode hånder. Projekterne bliver behandlet med største omhu uanset kundens størrelse. Står du med et projekt og ønsker et tilbud er du mere end velkommen til at kontakte mig på 29 90 25 43, ivan@sampedro.dk eller send en besked her.

Typiske opgaver jeg hyres ind til AdHoc opgaver er grafisk design af brochure, opsætning af nyhedsbreve, webdesign af illustrationer/ikoner mm. Som anbefaler jeg at man køber et klippekort både fordi der er nogle besparelser at hente men også fordi at hvis man ikke har et klippekort betaler man pr. påbegyndt time, hvor i mod at på klippekort er det pr. påbegyndt kvarter.

Har du brug for løbende assistance til markedsføring, grafisk design, udvikling eller noget helt fjerde kan det være en god idé med et klippekort. Du kan her spare nogle procenter på den normale timepris. Jo større klippekort du køber, jo flere penge kan du spare.
Du betaler for pr. påbegyndt kvarter. Du kan finde mine klippekort her.

Skal jeg give et bud på din projekt? Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med mig skal du bare give et kald på 29 90 25 43 eller send dit tilbud ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Jeg venter i spænding på at høre fra dig.

Jeg har arbejdet sammen med Ivan i flere år og på mange projekter, og han bliver ved med at overgå mine forventninger. Ikke bare dygtig til både design og implementering, også super godt selskab og til at regne med. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ivan, som får de allervarmeste anbefalinger herfra

Laura Vilsbæk
Selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem inden for strategisk og digital forretningsudvikling

Rolf Mogensen
Commercial Excellence Advisor at Commerzial

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ivan i forbindelse med udviklingen af Commerzial.com. Ivan har været dygtig til at eksekvere, tænke kreativt og samtidig holde et højt professionelt niveau i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Ivan

5 x Honorable Mention

1 x Website of the day
5 x Special Kudos