WordPress Webshop  abonnement

Gratis i 7 dage · 100% uforpligtende · Nemt og hurtigt i gang

WP Startup

399 kr./md.

Ordrer pr. måned under 100.
Oprettelse 1.199 kr.

WP Butik

749 kr./md.

Ordrer pr. måned under 200.
Oprettelse 1.199 kr.

WP Enterprise

1.199 kr./md.

Ordrer pr. måned under 500.
Oprettelse 1.199 kr.

Alle priser er ekskl. moms. Samt er bindingsperiode i 6 måneder. Man bliver oprettet som “Webshop ejer” og ens roller dertil. Plugins bliver låst og kan ikke tilføjes. Der vil være et udvalg af plugins man kan få adgang til i nogle tilfælde. Kontakt os for flere informationer. Temaer er låst og bliver ikke mulig at skifte. Der udføres vedligeholdelse i starten af hver måned, plugins eller core der efter vedligeholdelsen er udført skal opdateres bliver det først måneden efter igen. Har du flere ordrer end 500 om måned, så kontakt os for flere informationer.

Se vores Webshop design “January”

Vi tilbyder også disse løsninger

Hos Sampedro kan vi klare alle slags opgaver, både store som små. Vi baserer altid samarbejdet efter jeres behov og tilpasser de enkle ydelser herefter. Vi sætter en dyb for at leverer høj kvalitet i både de kreative processer samt driften af jeres løsninger.

Hjemmesider
Vi laver hjemmesider med fokus på brugervenligt design, konvertingsoptimering, anskaffelse af kunder samt implementering af integrationer som eksempelvis CRM systemer.

Hjemmesider

WordPress

Programmering

Webshops
Vi har særligt fokus på forretningsforståelse i forbindelse med design, udvikling og drift af jeres webshop. Som en tæt samarbejderpartner hjælper vi jer med at vækste jeres forretning.

Webshops

WooCommerce

Bambora betaling

Grafisk & Digital Design
Vi skaber den røde tråd i hele virksomheden, både offline samt digitalt. Vi hjælper dig med alt fra webdesign, tryksager til markedsføring. Vi kan også hjælpe jer strategisk som konsulent.

Digital design

Grafisk design

Markedsføring

Host & drift
Vi anbefaler altid at man tegner forskellige abonnementer hos os. Både i forhold til vedligeholdelse og drift af hjemmesider og webshops men også baseret på sikkerhed.

WordPress service

Webhoteller

SSL / Cookies / GPDR

Ivan Sampedro Staub

+45 29 90 25 43 eller ivan@sampedro.dk

Skal vi give et bud på dit projekt eller søger du en ny samarbejdspartner til hosting og drift?

Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med os skal du bare tage fat i Ivan eller send dit projekt ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os