SEO og marketing til din forretnings vækstrejse | Sampedro ApS

SEO

Hos Sampedro er det essentielle at mine kunder føler sig trygge og i gode hånder. Projekterne bliver behandlet med største omhu uanset kundens størrelse. Står du med et projekt og ønsker et tilbud er du mere end velkommen til at kontakte mig på 29 90 25 43, ivan@sampedro.dk eller send en besked her.

Det er vigtigt at vide at når man får udviklet en ny flot hjemmeside så kommer salg, leads og trafik ikke af sig selv. Det kræver en god SEO strategi at få skabt disse elementer. Der er mange strategier man kan kigge på når man taler SEO. Jeg vil kunne hjælpe dig med at finde ud af hvilken én eller flere som passer til din forretning samt eksekvere.

Hos Sampedro ApS hjælpes der blandet andet med søgemaskineoptimering på hjemmeside, SOME, Google Adwords, Google Business, Facebook Ads, linkbuilding mm. Alle disse metoder er ikke nødvendigvis de rette at benytte afhængig af hvilken branche man er i og hvilken målgruppe man ønsker at tiltrække.

Skal jeg give et bud på dit projekt? Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med mig skal du bare give et kald på 29 90 25 43 eller send dit tilbud ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Jeg venter i spænding på at høre fra dig.

Jeg har arbejdet sammen med Ivan i flere år og på mange projekter, og han bliver ved med at overgå mine forventninger. Ikke bare dygtig til både design og implementering, også super godt selskab og til at regne med. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ivan, som får de allervarmeste anbefalinger herfra

Laura Vilsbæk
Selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem inden for strategisk og digital forretningsudvikling

Rolf Mogensen
Commercial Excellence Advisor at Commerzial

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ivan i forbindelse med udviklingen af Commerzial.com. Ivan har været dygtig til at eksekvere, tænke kreativt og samtidig holde et højt professionelt niveau i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Ivan

5 x Honorable Mention

1 x Website of the day
5 x Special Kudos