Grafisk design der sikre din virksomhed en professionel fremtræden

GRAFISK DESIGN

Hos Sampedro er det essentielle at mine kunder føler sig trygge og i gode hånder. Projekterne bliver behandlet med største omhu uanset kundens størrelse. Står du med et projekt og ønsker et tilbud er du mere end velkommen til at kontakte mig på 29 90 25 43, ivan@sampedro.dk eller send en besked her.

Hos Sampedro ApS arbejder jeg med alle former for grafisk design. Det kan være alt fra magasin opsætning, bannere, visitkort til logo designs, brevpapir og plakater. Det er vigtigt at det grafiske arbejde kommunikere rigtigt ud både offline som online.

Udover at ens identitet skal udvikles er det også centralt at der er en rød tråd på tværs af medier og platforme. Jeg har mange års erfaring med at skabe websites som både arbejder på tværs af platforme imens de også kan konvertere.

Når jeg står for et projekt vil der oftes være et indledende møde omkring ønsker og behov. Dernæst udarbejdes der afhængig af budget, udkast og dernæst korrektur gange. Når hele løsningen er færdig og sendt til tryk, bliver der oftes skabt et efterfølgende samarbejde.

Skal jeg give et bud på dit projekt? Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med mig skal du bare give et kald på 29 90 25 43 eller send dit tilbud ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Jeg venter i spænding på at høre fra dig.

Jeg har arbejdet sammen med Ivan i flere år og på mange projekter, og han bliver ved med at overgå mine forventninger. Ikke bare dygtig til både design og implementering, også super godt selskab og til at regne med. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ivan, som får de allervarmeste anbefalinger herfra

Laura Vilsbæk
Selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem inden for strategisk og digital forretningsudvikling

Rolf Mogensen
Commercial Excellence Advisor at Commerzial

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ivan i forbindelse med udviklingen af Commerzial.com. Ivan har været dygtig til at eksekvere, tænke kreativt og samtidig holde et højt professionelt niveau i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Ivan

5 x Honorable Mention

1 x Website of the day
5 x Special Kudos