Abonnement på grafisk / digital design, vedligeholdelse, programmering

ABONNEMENT

Hos Sampedro er det essentielle at mine kunder føler sig trygge og i gode hånder. Projekterne bliver behandlet med største omhu uanset kundens størrelse. Står du med et projekt og ønsker et tilbud er du mere end velkommen til at kontakte mig på 29 90 25 43, ivan@sampedro.dk eller send en besked her.

Sampedro ApS kommer i 2020 til at tilbyde diverse abonnement løsninger som bliver lagt op på denne side. Hold dig opdateret.

Erfaringen er at de store forkromet løsninger ofte ikke appellere til alle. Derfor vil der blive tilbud abonnement løsninger som kan være for alle. Både små, mellem og store virksomheder der ønsker at arbejde med digital forretningsudvikling, digital eller grafisk design eller strategi rådgivning i forhold til det digitale aspekt.

Skal jeg give et bud på dit projekt? Hvis du synes det kunne være spændende med et samarbejde med mig skal du bare give et kald på 29 90 25 43 eller send dit tilbud ved at klikke på knappen forneden. Det er helt uforpligtende! Jeg venter i spænding på at høre fra dig.

Jeg har arbejdet sammen med Ivan i flere år og på mange projekter, og han bliver ved med at overgå mine forventninger. Ikke bare dygtig til både design og implementering, også super godt selskab og til at regne med. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ivan, som får de allervarmeste anbefalinger herfra

Laura Vilsbæk
Selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem inden for strategisk og digital forretningsudvikling

Rolf Mogensen
Commercial Excellence Advisor at Commerzial

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ivan i forbindelse med udviklingen af Commerzial.com. Ivan har været dygtig til at eksekvere, tænke kreativt og samtidig holde et højt professionelt niveau i hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Ivan

5 x Honorable Mention

1 x Website of the day
5 x Special Kudos